Щоб проникнути в таку тонку й неосяжну, величну й багатогранну річ, як мова, треба її любити. Василь Сухомлинський

понеділок, 4 грудня 2017 р.

Міжнародний день інвалідів

20 років тому Генеральна Асамблея ООН оголосила 3 грудня Міжнародним днем інваліда. Мета такого рішення цілком очевидна: люди з фізичними або психічними недугами повинні відчувати себе повноправними членами суспільства.
Відзначення Міжнародного дня  інвалідів – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов'язок перед інвалідами, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час. Інваліди – це не просто категорія людей. Це окремі життя, окремі трагедії, окремі людські надії на те, що все буде добре. 
Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я і не тільки 3 грудня, а й протягом усього року не забувати про те, що поруч із нами живуть люди з обмеженими можливостями, а вони потребують допомоги та уваги. 
                                                              На жаль, у нашому селі теж є дівчина-інвалід Анастасія Богданова. Сьогодні  учні 6 класу завітали до неї з подарунками, з нагоди Міжнародного дня інваліда. Це вже стало у нас традицією, ми були і в минулому році. Настя  чудова дівчина, любить малювати, слухати сучасні пісні, займається фізичними вправами, трохи намагалась шити, мріє стати  психологом, щоб допомагати іншим людям. Побажаєм їй домагатися поставлених цілей, доброго здоров'я, життєвого оптимізму, добробуту і великого людського щастя.  





1 коментар:

  1. Молодці! Хорошу справу робите, Бажаю, щоб і надалі ваші серця залишалися відкритими для всіх, хто потребує нашої підтримки.

    ВідповістиВидалити